fredag 3 april 2015

Långfredag med barnbarn...

 Sabina har sagt att hon också vill sova över hos mormor...som Tim brukar göra! Och idag skulle det äntligen ske! Tim och Sabina kom på eftermiddagen och vi började med att äta glass. Sabina skedade upp glass till oss alla...

 En stund senare skulle vi gå till affären. Sabina ville att jag skulle köra henne i en kundvagn...och det gjorde jag så gärna!

 Hon ville att vi skulle köpa färdigskivad vattenmelon och det gjorde vi...jättegott!

Vi skulle äta pizza på kvällen och Sabina gick oblygt fram till Tony och började prata med honom! Hon fick själv välja klubba bakom disken, hon ville ha en röd! Hon tog två klubbor till Tim...:)

Det lilla energiknippet höll igång och var väldigt glad och positiv hela tiden. Sent på kvällen bytte hon om till pyjamas och borstade tänderna. Lekte lite mer, åt några fler oststjärnor...och borstade tänderna igen! Provlåg soffan ett par gånger...gick och hämtade sin nalle...la sej på golvet och sa att hon ville åka hem. Mindre än två minuter senare sov hon som en stock! Lyfte upp henne i soffan i samma ställning som hon hade somnat. Det var första gången Sabina sov borta, utan någon av sina föräldrar! Men Tim var ju med...om det hade blivit några "problem". Men allt gick så bra!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar