torsdag 10 april 2014

Besökt Hjärtmottagningen på Borås lasarett idag...

...för utredning av blåsljudet på hjärtat som min läkare hade hört och skickat en remiss dit. Min snälla jobbarkompis Bisse hämtade mej vid före 7 på morgonen och körde mej till lasarettet. Först tog de EKG och mätte blodtrycket. Blodtrycket jättehögt! Sedan kom doktor Mohsen Alai och hämtade mej, och hälsade mej Välkommen dit! Han var specialist på kardiologi och han var väldigt trevlig. Dessutom en mycket noggrann läkare. När ultraljudet/undersökningen var klar konstaterade han att det såg bra ut, och det lilla blåsljudet som kunde höras, var inget att oroa sej för.
 
Efter undersökningen åkte Bisse och jag till Ahnviks och köpte lite kontorsmaterial till jobbet. Sedan frukost på McDonalds, Systembolaget (jag köpte rosévin för att fira mitt friska hjärta :)) därefter besök på Rusta där jag köpte en ny dörrmatta, och doftljus med doft av rosor! Nästa stopp var EkoHallen där det inhandlades lite billigt påskgodis, och även några påskkort för min del. Vi åkte sedan till KappAhl (de hade rea/halva priset på mina favoritjeans, så jag köpte ett par så klart!) Köpte även en blus på Cassels, man behöver något nytt ibland för att pigga upp sej själv.
Tidigt på kvällen kom barnbarnet Tim efter att ha varit med en kompis efter skolan. Han sover över hos mej till i morgon...den tredje kvällen och natten hos mej denna veckan.
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar