lördag 26 april 2014

Loppisrunda med Gerd idag...

Gerd hade varit på loppis i Falköping idag och ringde mej när hon var på väg hem. Hon frågade om jag ville följa med till Ekhagens loppis. Ekhagen (i Frufällan) har loppis en gång om året, och årets loppis var just idag! Tvekade en liten stund...men sa sedan ja! När vi kom till Ekhagen fanns det massor av blommande vitsippor...se bilden!!!

Vi åkte vidare till ganska nyöppnade Erikshjälpen på Vegagatan i Borås. Gerd hade varit där förut, men för mej var det första gången! Fräscht och fint var det där. Här poserar Gerd utanför affären...

Vi åkte sedan vidare till Gerds favvoloppis, Borås Biståndscenter på Getängsvägen. Där hittade jag den här Mimmi Pigg som fick följa med mej hem...
 
Vi besökte även PMU:s loppis på Gimlegatan...men ingen av oss köpte något där...kanske mest beroende på att det nästan var stängningsdags när vi kom...:)
 
Nästa stopp blev Kvantum i Knalleland för inköp av lite dagligvaror. Sedan kom Gerd på att vi kunde stanna till vid loppisen  på nedre Sjöbo, där hon också hade varit tidigare. För mej var det premiär...och det var lite kul att se deras sortiment! Det blev en ganska intensiv, men trevlig, loppisrunda! Underbart väder idag!!!
 

1 kommentar: