tisdag 31 maj 2016

Veterinärbesök och...

...hudprover för Göstas demodex idag! Bisse och jag såg till att Gösta kom i tid till hans och veterinär Jonnas "dejt"! Håller både tummar och tår för att det inte finns något anmärkningsvärt på dagens prover. Trots hudskrap tills huden blöder...så älskar Gösta sin veterinär villkorslöst! Hon fick många pussar både före och efter provtagningen!
Gösta vägde idag 11,4 kg, Jonna tycker att han är jättefin, men kan gärna gå ner 1 hg....
Eftersom det var årets varmaste dag hittills, så valde Bisse och jag att äta lunch på McDonalds uteservering så att Gösta kunde vara med, och slapp sitta i en varm bil. Kolla Göstas blick...och mun! Han fick smaka både hamburgare och pommes frites...:)
Därefter åkte vi hem till Fristad, lämnade av Gösta hemma, och åkte sedan till City och handlade. Gösta och jag satt sedan ute på "gården" i skuggan, tillsammans med Birgitta och Jenny. Jenny var så gullig med Gösta...kammade honom med en specialkam så att en massa hår (vinterpäls) följde med. Gösta undrade först vad hon höll på med, men sedan uppskattade han det jättemycket. Hon bjöd honom sedan på isbitar...vilket han verkade tycka var "konstigt" först...men oj vad han gillade det efter en stund!
Lite senare på em kom Lotta och Sabina på ett litet fikabesök. Glittrande, gulliga och glada lilla Sabina fick en liten present av mej - såpbubblor! Uppskattades...:)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar