tisdag 13 juni 2017

Vi reste med tåg till Herrljunga...

...Inger, Gösta och jag! Skulle visa Inger hur lätt det är att byta tåg där, och Gösta fick åka med för att jag ville se hur han reagerade och uppförde sej när han åkte tåg. Gösta skötte sej alldeles utmärkt, gick på och av tåget som han aldrig gjort annat, han var helt lugn och helt tyst. I Herrljunga var det Knallemarknad så vi kollade alla knallestånd, och handlade lite också. Vi mötte bekanta där...3 systrar L...och Gun L bland annat. Gösta träffade på några hundar som skällde ut honom...han brydde sej inte...och skällde inte tillbaks. Vi gick till Blomdahl´s Café som hade uteservering, så Gösta kunde vara med oss där, och vid vårt bord var rökare välkomna...till glädje för Inger! 

Vi beställde varsin räksmörgås, brödet bakat i deras eget bageri. Massor av handskalade räkor på, och fräscha grönsaker, på en stooor halva hålkaka. Brödet var jättegott, inte alls sött...och mycket prisvärt! Räksmörgåsen kostade bara 75:-

Det här köpte jag på Knallemarknaden, folieformar och Musse Pigg saker...

Finaste Gösta, vilken dag du har haft! Du har för första gången i ditt liv fått åka tåg...och du var sååå positiv och glad...som vanligt! I Herrljunga fick du gå gata upp, och gata ner...medan matte kollade på allt möjligt...några hundar skällde på dej jättemycket...du stannade till lite och kollade dem...gick vidare...utan att bry dej...eller skälla tillbaks. När vi åkte tåget tillbaks hem...somnade du...mitt i tåget där människor skulle gå...och matte missade att ta kort på dej då...du var så söt där du låg!
På kvällen skulle vi gå en liten promenad...då träffade vi Eva och hennes goa lilla Molly...som vi träffat flera gånger förut. Vi bestämde oss för att gå en av "deras" kvällspromenader...vilket innebar en promenad i skogsterräng. Efter en stund Gösta...lät matte dej gå/springa utan koppel...och du fick springa fritt med Molly!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar