lördag 15 oktober 2016

Från morgon till kväll...

...denna lördag...började med att Gösta kom ut till mej i köket en stund efter att jag gått upp. Han ligger annars gärna kvar i sängen och sover en bra stund sedan jag gått upp. Efter en stund stod han vid sängen och ville upp dit igen...han hoppar nämligen inte upp i sängen själv! Han verkade njuta av att ha gott om plats i sängen med nytvättade lakan...en tass på sin egen kudde...och huvudet på mattes kudde!

På eftermiddagen kom Lotta, Sabina, och vofsingarna My och Batman. Kakorna från igår hade en strykande åtgång...:)
På kvällen spelade jag för ovanlighetens skull Bingolotto - som hade 25-års jubileum! Vann inget, men det var ett ganska trevligt program med många roliga klipp, med återblickar från alla åren. De flesta av alla fd programledarna var med.
- Gösta låg bredvid mej i soffan under tiden och slumrade...och blev inte det minsta rädd för clownen som kom på besök. Annars pågår för tillfället en nästan clown-hysteri i vårt land...då personer klär ut sej till clowner...misshandlar andra personer...eller begår andra brott! Clownen som besökte oss ikväll hör till familjen...är jättegullig och snäll! Och han är nästan alltid glad och skrattar gott....:)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar