fredag 7 oktober 2016

En ovanlig fredag...


...har det varit idag! När jag gick morgonpromenaden (vid ca 10-tiden) ringde de från Agamemnon och berättade att de hittat mamma liggande på golvet i sitt rum på natten. På morgonen verkade hon inte vara speciellt pigg så de hade beställt ambulans som skulle köra henne till akuten. Innan ambulansen kom, hann hon piggna till men hon hade ont i ett finger så de misstänkte att hon kanske brutit det, när hon föll. Mamma undersöktes och röntgades, inget finger var brutit. Hon fick någon slags slang (?) med en sak på, som skulle kolla hennes hjärta. Efter ett par timmar slet hon bort den slangen, men fram till dess fungerade hjärtat precis som det skulle. Hon lades in på MAVA för extra kontroll, men får förmodligen komma hem i morgon.

"Tvåan" fick komma hem från lasarettet idag. Jennifer hade varit hos honom över natten. Lotta, Jennifer och 2:an stannade till och sa hej...på väg hem till Vänga.

På kvällen - strax före 22 - fick jag ett sms från Tim som var på Fritidsgården, han undrade om han kunde sova över hos mej. Skrev att det gick bra och han kom ca 22.30.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar