lördag 12 december 2015

Jimmy och Felizia...

 ...kom hit en stund på eftermiddagen. Jimmys biologiska pappa Heino hade varit på besök hos Jimmy i Borgstena för första gången, tidigare på dagen.

Heino fick träffa sitt barnbarn Felizia också, senast han gjorde det var Felizia 3 år. Jag tycker det är så roligt att Jimmy har lite kontakt med sin biologiska pappa som numera bor på ett gruppboende i Fritsla.

Jimmy och Felizia träffade Gösta för första gången! Gösta blir så glad när vi får besök och han gör allt för att visa det! Jimmy tyckte det var synd om Gösta och hans hudproblem, men Gösta är en så glad hund och verkar inte bry sej så mycket om det själv. Tog denna bilden på Gösta ikväll då han ligger och njuter i soffan bredvid mej. Han har fått antibiotika morgon och kväll idag, (och den allra första igår kväll). Gösta är en mycket matglad liten hund så jag testade att ge honom antibiotika-tabletten som den var, han tog emot den i munnen men spottade ut den strax därefter. Första gången han spottade ut något som jag gett honom! Jag slickade lite på en av hans tabletter, den smakade mint! Ingen naturlig smak för en hund kanske...men inlindad i något annat (liten bit köttkorv idag) så slank den ner utan några som helst problem! Blivit förvarnad om att Gösta kan bli illamående eller få problem med magen med denna medicinen, men idag har det gått bra i alla fall. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar