fredag 10 juni 2016

Min fina Gösta firar...

...och är nu frisk och färdigbehandlad för sitt demodex, då de senaste två hudproverna varit helt symtomfria. De ringde från Vettris idag och gav mej det underbara beskedet!

Tänk att han såg så här ut för ca 5 månader sedan, innan han började sin medicinering. Han har varit fantastisk som stått ut med all behandling, alla bad och alla hudprover! Och trots det...älskar både sin veterinär och sin matte! Alltid en go och glad hund.

Nu var det så att matte hade köpt en förpackning rosévin då vi var i stan i början på veckan, för att kunna ta sej ett glas, eller två, när det blev sådana där goa ljumma sommarkvällar. Matte hade ställt förpackningen på golvet i gästrummet tills vidare. Gösta som alltid vill vara där matte är...var plötsligt "försvunnen" och matte letade, och letade...och insåg till slut att han hade nog blivit instängd i gästrummet av misstag. Jajamänsan...där fanns han! Men då han slickade sej om munnen gång på gång blev matte misstänksam...och luktade i munnen på honom. Han luktade vin!!!...han hade börjat bita sönder förpackningen och slickat i sej några droppar som sipprat ut! Många tonåringar har haft skolavslutningar idag och en del av dem brukar fira det med alkoholhaltiga drycker. "Tonåringen" Gösta verkade fira att han är fri från den otrevliga sjukdomen demodex!?!? Han hann inte få i sej så många droppar...så matte slipper kalla honom "fyllehund"!  :)  Mattes älskade fina, goa, snälla och busiga lilla hund...!

2 kommentarer: